Kirjoittamisen kritiikkipiiri

proosaa, novelleja, runoja, kolumneja

Ikinä en ole

Posted by kritiikkipiiri : 30 syyskuun, 2007

Ikinä en ole kirjoittanut blogiin. Vaan tässä sitä mennään; sunnuntaiaamun keskinäinen kahvipiiri työhuoneessa. Yhtään en tiedä mitä tapahtuu tämän visuaalisen käyttöliittymän painikkeista painamalla. Mutta ainahan sitä voi arvata. Niin kuin elämässä yleensä.

Luin tässä taannoin lehdestä, että yksityisyys tulee olemaan vielä jonain päivänä luksusta. Tämä kritiikkipiirin blogikirjoittelu tuskin järisyttää kenenkään meidän yksityisyyttä, sillä tässä yhteisössä sanat ovat tärkeämpiä kuin nimet.

Kritiikkipiirissä muistutettiin lauantaina ansiokkaasti siitä, että kyse tässä yhteisössä on teksteistä, ei henkiöistä tekstin takana. Kippis sille. Tekstille on mukava antaa kaikkensa; mikä on nautinnollisempaa, kuin saada palautetta omasta tekstistä – ei omasta itsestä. Toivon totisesti, että myös itse kykenen rakentavaan palautetteeseen muiden teksteistä. Olen sen velkaa, jos kerran itsekin odotan jotain saavani.

Päätän tämän lyhyen raporttini työhuoneestani tähän. Katsotaan, josko napinpainallukseni saattelevat tekstini jotenkin oikeisiin paikkoihin näkösälle. Sanat ovat tekniikkaa tärkeämpiä.

Ikinä en ole valmis kirjoittaja. Kupillinen kerrallaan. (Topi)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggaajaa tykkää tästä: