Kirjoittamisen kritiikkipiiri

proosaa, novelleja, runoja, kolumneja

Karjalanpaistia ja henkseleitä

Posted by kritiikkipiiri : 8 lokakuun, 2007

Minä olen uponnut täysin blogien maailmaan, minusta on tullut bloggaaja! Minusta, joka pidin vielä hetki sitten blogeja turhana ajanvietteenä ja ihmisten turhamaisena näyttäytymishaluna. Luulin ja pelkäsin, että kaikkivoipa internet tulee ja nielee todellisuuden. Kuvittelin, että oikea kirjoittaminen katoaa. Ei se katoa, vaikka osittain onkin siirtynyt nettiin. Kuitenkin edelleen haluan lukea lempirunoilijani runoja kirjasta, jota voin oikeasti koskea. Joka tuntuu ja tuoksuu. Mutta netistä löysin runoja, tekstejä, ajatuksia, analyysejä, kritiikkiä. Asiallista (ja asiatonta) keskustelua. Tähän joku varmasti tuhahtaa, että itsestäänselvyyksiä! Nii-in! Kesti vain hetken se tajuta. Ei sitä ymmärrä, ellei itse kahlaa. Eikä sitä ymmärrä, jos ei itse lue. Ja sitten sen vasta oikeasti ymmärtää, kun kirjoittaa, ja joku TOINEN lukee. Löysin siis blogin, jonka haluan lisätä blogi-listaan, kunhan keksin että miten. ”Sanoma ihmiskunnalle” -blogista löytyy juttuja karjalanpaistiohjeesta puketumisetiketin kautta Mannerheimiin! Ilahduin ja vaikutuin ja nauroin. Siksi haluan jakaa löydöksen kanssanne. (Bloggaava Putkimies elikkäs MaijaV)

P.S. Yritin kovasti saada tämän 7.10. puolelle (koska 7 on mukavampi luku kuin 8), mutta blogikello on julma! Juuri vaihtui puoliyön, en hukannut lasikenkää, vaan aamutossuni sekä eilisen päivän.

2 vastausta kirjoitukseen “Karjalanpaistia ja henkseleitä”

  1. LL said

    Muistan tunteen erittäin hyvin. En meinannut saada nukuttua, kun koko ajan tuli mieleen asioita, joista haluaisi kirjoittaa. Kirjoittaminen jos mikä oli addiktio. Tosin tässä ajan myötä aika tavalla laantunut sellainen.

  2. Maija said

    Hei LL,
    kunpa voisikin olla nukkumatta ja vain kirjoittaa. Kun voisi olla välittämättä töistä, tiskeistä, aikataululuista, ja vain kirjoittaa.
    Onko laantunut addiktio Laddiktio ;-D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggaajaa tykkää tästä: